Anoniem: Door mijn stiefvader ben ik mijn moeder kwijt ~ Suriname

Ik ben Chelle. Ik ben een schoolgaand meisje die straks haar studie heeft afgerond. Ik woon met mijn moeder en stiefvader.

[quads id=1]

Mijn moeder is ongeveer acht jaar geleden hertrouwt. Soms krijg ik het gevoel dat mijn moeder meer tijd en aandacht heeft voor haar man dan voor mij.

Mijn stiefvader was heel lief voor mij in het begin, maar ik merk steeds op dat hij mij liever negeert. Iedereen in de familie vertelt mij steeds dat mijn stiefvader heel veel van me houdt, en dat hij alles voor me doet.

[quads id=1]

Ik ontken dat niet, en ik ben dankbaar voor alles wat hij voor mij gedaan heeft.

Maar nu lijkt het alsof ik mijn moeder kwijt ben. Als ik haar een geheim wil vertellen, wordt dat gelijk doorgespeeld aan mijn stiefvader. Dat heeft ook gemaakt dat ik mijn moeder moeilijk mijn geheimpjes vertellen kan. En dat maakt afstand tussen mijn moeder en ik groter.

[quads id=1]

Ik weet niet of ik hierover moet praten met mijn moeder. Ik wil niet egoïstisch zijn. Straks vindt zij dat ik haar leven niet gun met haar man. Want die man is heel lief voor mijn moeder.
Serieuze reacties graag.

**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar familienieuws.com@gmail.com en wij publiceren het gratis

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit verhaal. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs