Vermist: Leroy Jeffrey Dubos, ook bekend als Kuiken

Leroy Jeffrey Dubos, ook bekend als Kuiken, is als vermist opgegeven. Hij is voor het laatst gezien op maandag 7 november 2016, omstreeks 17.15 uur, aan de Verlengde Anamoestraat te Paramaribo. Hij zat in een witte Toyota Ractis. Tijdens een rechtszitting op 11 november zei advocaat Raoul Lobo, die Romano Meriba bijstaat, dat hij op zoek was naar Dubos. Hij zou hem als getuige oproepen en hem ontmaskeren.

Toen de advocaat bezig was zijn adres te achterhalen, vernam hij dat Kuiken spoorloos verdwenen was. Zijn voertuig werd onbeheerd in Paramaribo-noord aangetroffen. “Van diverse bronnen heb ik vernomen dat hij spoorloos is. Hij is een belangrijke getuige in de Meriba-zaak”, zegt Lobo. De medeverdachte in de Meriba-zaak, Errol S., heeft steeds aangegeven dat Meriba het brein was bij de beroving. Meriba heeft consequent verklaard niets met de beroving van de ondernemer R.S. te maken te hebben. Hij had op de rechtszitting van 16 augustus van dit jaar aangegeven dat Kuiken samen met Errol S. de beroving gepland had. Errol S. zei dat hij geen Kuiken noch kip kent.
Gegevens
De politie verschaft de volgende gegevens:

DUBOS, Leroy Jeffrey meergenoemd KUIKEN
geboren op 31 maart 1984 te Paramaribo en laatstelijk gewoond hebbende aan de Kasabaholoweg no. 110 te Paramaribo.
SIGNALEMENT:
Geslacht: mannelijk
Etniciteit: Creool
Gelaatskleur: donkerbruin
Hoofd: kaal
Geschatte lichaamslengte: 1,70
Kleding: onbekend
Bijzondere signalementen:

– Op de linker bovenarm: een kruis met twee biddende handen; een rozenkrans alsmede het woord ‘amen’.
– Op de linker onderarm aan de binnenzijde: een kop van een bulldog.
– Op de rechterbovenarm: een spinnenweb en op de rechteronderarm aan de binnenzijde de naam ‘Ashlyn-Mae’.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste, wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Kapitale Delicten aan de Havenlaan no. l – 4 op de telefoonnummers 403252; 403645, de Centrale Meldkamer op 115 of het dichtstbijzijnde politiebureau.
Bron: Starnieuws

**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar familienieuws.com@gmail.com en wij publiceren het gratis