Bekendmaking: Verkeer afgesloten ivm Srefidensi

verkeer Paramaribo

De herdenking van de 41e Staatkundige Onafhankelijkheid zal dit jaar in het district Commewijne plaatsvinden. De parade, het defilé en de volksreceptie zullen in het ressort Tamanredjo worden gehouden.
In verband met deze activiteiten zal het verkeer worden omgeleid. Op donderdag 24 november zal het weggedeelte tussen de Kodirono- en de Tamansariweg vanaf 12.00 s ’nachts worden afgesloten voor alle verkeer. Het gedeelte van de Oost- West verbinding tussen de Tamansari- en de Mandoerweg zal in de vroege ochtend van vrijdag 25 november vanaf 06.00 uur helemaal worden afgesloten voor het verkeer.

Weggebruikers die vanuit Paramaribo naar de richting van Moengo rijden, moeten via de volgende route:
– vóór het weggedeelte dat is afgesloten rechtsaf in de Tamansariweg ; linksaf in de Reebergweg; linksaf in de Mandoerweg om vervolgens weer via de Oost-West verbinding hun weg te vervolgen.
Weggebruikers die vanuit Moengo naar de richting van Paramaribo rijden, moeten via de volgende route:
– vóór het weggedeelte dat is afgesloten linksaf in de Mandoerweg ; rechtsaf in de Reebergweg; rechtsaf in de Tamansariweg om vervolgens weer via de Oost-West verbinding hun weg te vervolgen.
Aan de hand van de verkeerssituatie ter plaatse kan het voorkomen dat er een wijziging wordt doorgevoerd door de verkeerspolitie.
De politie doet een dringend beroep op weggebruikers om de aanwijzingen ter plaatse stipt op te volgen.

Bron: KPS**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis