Redactie: Onbekende man ontvoert en misbruikt 16-jarige

Een 16-jarig meisje is zondagavond ontvoerd en verkracht door een tot nog toe onbekende man. Volgens een oudere zus van het slachtoffer was haar zusje zonder toestemming naar de winkel. Van enkele neven vernam zij dat het meisje door een man is meegenomen. Het slachtoffer stribbelde tegen, maar de man heeft haar tegen haar wil in meegenomen.
De familie zette een zoekactie op touw. Later op de avond heeft de man haar stiekem weer teruggebracht. Enkele buurtbewoners die de verdachte wel met het meisje zagen, hebben toen een achtervolging ingezet, echter zonder het gewenste resultaat.

 

Volgens het slachtoffer kent zij de verdachte van gezicht. Thuis aangekomen vertelde het meisje dat zij pijn had aan haar geslachtsdeel. De verdachte heeft het zwakzinnig meisje seksueel misbruikt. De politie van Santo Dorp heeft de aangifte opgenomen en het slachtoffer met een geneeskundig verklaring verwezen naar de Spoedeisende Hulp.
Volgens de zus is haar jongere zus dinsdag wederom naar de arts geweest voor onderzoek. De politie is bezig de dader in deze kwestie op te sporen.
Bron: DBS
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis