Redactie: Twee woningbranden op 1 dag

brand Paramaribo

Gisteren omstreeks 09.00 uur kreeg de politie van Uitvlugt een melding van een woningbrand te Hanoverlaan. Het gaat in deze om een hoogbouwwoning.
De eigenaar van de woning vertoeft in het buitenland. Hij heeft de beneden verdieping verhuurd. Ten tijde van de brand was niemand thuis. De buren namen op een bepaald moment rookontwikkeling waar. Zij schakelden de politie en vervolgens de brandweer in. Ter plaatste aangekomen heeft de brandweer de bovenverdieping deels kunnen redden, maar de beneden gedeelte is in de vlammenzee opgegaan. De woning was wel aangesloten op het elektriciteitsnet en was tegen brand verzekerd.

Omstreeks 22.10 uur kreeg de politie van Livorno een melding betreffende een woningbrand aan de Pt. Paltan Tewarieweg. De brand is begonnen op de bovenverdieping. Dat gedeelte is afgebrand. De benedenverdieping is nog in tact, maar heeft waterschade opgelopen. Ten tijde van de brand waren de bewoners wel thuis. De oorzaak van deze woningbrand is vooralsnog niet bekend. De politie en de brandweer zijn bezig met het onderzoek.
Bron: DBS**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis