Redactie: Vermiste 32-jarige Leroy B. nog niet terecht

ringweg veranderen Suriname Paramaribo FamilieNieuws

De vermiste Leroy B., wiens voertuig onbeheerd aan de Sidoestraat, een zijstraat van de Ringweg-Noord) werd aangetroffen, is nog niet terecht. De politie bevestigt aan de redactie dat er aangifte is gedaan van vermissing, maar geeft geen verdere details in het belang van het onderzoek.
Het voertuig van de 32-jarige Leroy B. werd op 8 november onbeheerd door buurtbewoners van de Sidoestraat aangetroffen. De portieren van het voertuig waren open en de rechterachterband was lek. In de band was een duidelijke scheur waar te nemen. De contactsleutel was nog aan het stuur en er was een tas met persoonlijke bescheiden van de bestuurder in het voertuig. De politie werd twee keer ingeschakeld, voordat het voertuig werd weggesleept.

De redactie verneemt dat Leroy B. zich in dezelfde week voor de rechter zou moeten verantwoorden in een beruchte berovingszaak die vorig jaar plaatsvond. Een advocaat heeft aangegeven dat één van de twee getuigen in de berovingszaak het tijdelijke met het eeuwige zou hebben verwisseld. Dat zou hij van bronnen hebben vernomen.

Vernomen wordt dat in het belang van de vermissingszaak een verdachte is aangehouden die inmiddels bij de Rechter-Commissaris (RC) is voorgeleid. Zijn aanhouding is met dertig dagen verlengd. Er is ook een machinegeweer bij de verdachte aangetroffen, dat in beslag is genomen door de politie. Het is nog onduidelijk welk verband de verdachte met de vermissingszaak heeft.
Bron: DWT**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis