Redactie: Meisje van 12 in eigen huis verkracht door indringer

Een 12-jarig meisje, dat vrijdagavond alleen thuis was, is beroofd en verkracht aan de Goelgoelaweg in het politieressort van Latour. Volgens het meisje was zij in haar slaapkamer toen zij opeens een geklop op de voordeur hoorde. Zij kwam uit haar slaapkamer en deed vervolgens de deur open. Tot haar schrik zag zij een onbekende man. Uit vrees rende het meisje haar slaapkamer in.
De verdachte stapte de slaapkamer van het meisje binnen. Volgens het slachtoffer was de verdachte gewapend met een mes. Onder bedreiging van het mes sommeerde hij het slachtoffer om haar kleding uit te trekken. Het slachtoffer weigerde waarna zij in de keuken werd gesleurd en werd daar onder bedreiging van het mes verkracht. Na de daad is de rover met medeneming van een telefoon ervandoor gegaan. Het slachtoffer is na de verkrachting bij de politie gestapt.

Terwijl zij bezig was de aangifte te doen, kwam haar moeder op het bureau aan. Het slachtoffer werd na de aangifte met een geneeskundige verklaring verwezen naar de Spoedeisende Hulp. De politie van Latour heeft de aangifte opgenomen. Bij onderzoek in de woning heeft de politie een bebloedde baddoek aangetroffen en in beslag genomen voor onderzoek. De politie van Latour heeft het verdere onderzoek overgedragen aan Opa Doeli.
Bron: DBS**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis