Redactie: 42-jarige ondernemer uit Almere vermoord op de Antillen

Afgelopen zaterdag werd op het Nederlandse deel van Sint Maarten de 42-jarige ondernemer Kendrick Allen Landsmark ontvoerd en later vermoord teruggevonden.

De geboren Arubaan was samen met zijn vrouw thuis in Cole Bay, toen hij werd gebeld; een persoon bleek hem buiten op te wachten. Landsmark vertrok met de man en kwam nooit meer terug. De dag daarop zijn familieleden naar zijn kantoor gegaan en hebben de boel overhoop aangetroffen. Tegen het eind van de ochtend werd de reddingsorganisatie van de Franse kant gewaarschuwd dat een lichaam in het water bij Plum Bay dreef.

Van het door haaien verminkte lichaam bleken handen en voeten vastgebonden te zijn. Hij staat vrijwel vast dat het in zee gevonden lijk het stoffelijk overschot van de vermiste Landsmark is, hoewel dat nog niet officieel is bevestigd door de autoriteiten. Bron: ParadiseFM

Wie was deze man die tot een jaar of 8 jaar geleden nog in Almere woonden? Hij was samen met zijn maat bedreven in het geven van motor show Freestyle en toerde door het hele land heen en gaf dan prachtige shows met motoren van 1000 cc. Ook werkte hij door de week in een motorzaak in Almere en gaf ie die shows in de weekeinde. Het was een harde werker en rookte wel eens een joint maar zat zeker niet in de drugs. Zeggen zijn vrienden tegen Vlinderscrime.
Bron: ParadiseFM & Vlindercrime**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis