Redactie: Celstraf voor groepsverkrachting van een prostituee

Randy Buillab en Xaviro George zijn woensdag elk veroordeeld tot een gevangenisstraf van een jaar en zes maanden met aftrek. Zij worden ervan verdacht tezamen en in vereniging met de militair Maiky een commerciële sekswerkster te hebben beroofd en verkracht.
Kantonrechter Cynthia Valenstein-Montnor achtte het feit tegen deze twee verdachten wettig en overtuigend bewezen. Zij legde elk een straf op van anderhalf jaar. Dit vonnis is conform de eis van de officier van justitie.

Op 19 augustus 2015 was het slachtoffer op de hossel. Op een goed moment stopte een wagen waarin een man van lichte huidskleur zat. De sekswerkster maakte een afspraak met de man en sloten daarbij een deal. De verdachte hield de dame voor dat hij haar op Blauwgrond in een pension zou brengen. De verdachte reed toen naar de Anton Dragtenweg. Ter hoogte van een bekend hotel verminderde de bestuurder, Maiky, de snelheid van de auto. Gelijk daarna sprongen de verdachten Randy en Xaviro in de wagen.

Volgens de sekswerkster bedreigde Xaviro haar met een ijsbreker. Hij hield het voorwerp dicht bij haar ogen en bedreigde haar te zullen doden. Het trio heeft vleselijk gemeenschap met haar gehad en ze hebben haar niet betaald. De verdachten ontkenden het feit steevast. De rechter achtte het feit zeer ernstig. Al is zij een sekswerkster dan nog mochten de verdachten geen geweld toepassen. Bovendien hebben de daders haar niet betaald. De verdachten moeten een straf van een jaar en zes maanden uitzitten.
Bron: DBS**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis