Video: Update: Stille tocht en uitvaart van de 28-jarige Rosleny Magdalena

Update: Het afscheid van de 28-jarige Rosleny

Honderd vrienden en familieleden van de doodgeschoten Rosleny Magdalena hebben donderdagavond in Zuidoost een stille tocht gehouden. Na een korte stop ging de tocht verder naar het bruggetje bij het Maldenhof, langs het Gaasperdammerpad, waar de 28-jarige moeder vorige week donderdag werd aangetroffen.

Daar werden bloemen neergelegd, speeches gegeven en werd er gezamenlijk gezongen. Bij Holendrecht eindigde de tocht; een plek waar Magdalenda zich volgens haar familieleden ‘altijd thuisvoelde’.

Het is nog altijd onduidelijk wie er achter de dood van de vrouw zit. De politie is met matrixborden en flyers een grootschalige zoekactie begonnen naar getuigen. Ook werd er in verschillende opsporingsprogramma’s aandacht besteed aan de zaak. Afgelopen zaterdag was de uitvaart in Uitvaartcentrum De Nieuwe Ooster. Deze werd ook heel erg druk bezocht. Bekijk de video voor een kort fragment.

 


 

De vrouw die vanochtend is doodgeschoten in een parkje in Amsterdam Zuid-Oost is de 28-jarige ‘Rosje’ Rosleny. Ze was moeder en laat een kindje van zes jaar achter.

Rosleny werd vanochtend rond 08.30 uur met haar fiets gewond aangetroffen op een bruggetje vlakbij het Maldenhof. Een voorbijganger verleende eerste hulp bij de vrouw totdat de hulpdiensten arriveerde. Die hebben haar nog gereanimeerd maar dit mocht niet meer baten, ze overleed ter plekke.

De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing opgericht om de zaak te onderzoeken. Met een politiehelikopter is nog gezocht naar de dader, maar tot dus ver zijn er nog geen aanhoudingen verricht. Over een mogelijk motief heeft de politie nog niks vrijgegeven. Rosleny was geen bekende van de politie.
Bron: Boevennieuws

**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis