Redactie: Buschauffeur rent voor de politie

Politiemannen van de afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) hebben op woensdag 9 november voorlangs het politiebureau Latour wegcontroles uitgevoerd.
Deze controles waren gericht op bestuurders van lijnbussen. Er werd nagegaan of de buschauffeurs verkeersvonnissen op hun naam hebben staan.

Op een bepaald moment werd een PL-buschauffeur gesommeerd te stoppen, maar die sloeg een andere weg in om de controle te ontwijken. De politie zette de achtervolging in en de bus bestuurder werd enkele straten verder staande gehouden. Controle wees uit dat hij een vonnis op zijn naam heeft staan. Het betreft in deze een boete van SRD 850; subsidiair 19 dagen hechtenis.

 

img_6023

De buschauffeur kreeg vervolgens het bevel om onder begeleiding van de politie het bureau aan te doen voor verdere afhandeling. Op de rotonde van de Latourweg, stopte hij de bus en rende weg .

De sterke arm was genoodzaakt te voet de achtervolging in te zetten en hield de man enkele straten verder aan. De op hol geslagen buschauffeur werd naar het bureau overgebracht. Hij kreeg voor zijn rijgedrag een boete van SRD 500 erbij.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij achter slot en grendel geplaatst.
Bron: KPS**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.