Redactie: 35-jarige Stephany Reumel overleden na ongeval

De 35-jarige Stephany Reumel heeft na een verkeersongeval op de Bomaweg in de vroege ochtend van zaterdag 12 november het leven gelaten.
Na de melding van dit verkeersongeval via de Centrale Meldkamer deed de politie van Santo Dorp de plaats aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd het levenloze lichaam van Stephany bekneld in het voertuig aangetroffen. Het lichaam werd door de brandweer uit het voertuig gehaald. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.
Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat het slachtoffer over voornoemde weg reed. Zij kwam vanuit de Mr. Faried Pierkhanweg en ging naar de Jessurunweg. Door tot nog toe onbekende redenen moet zij de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren en kwam ter hoogte van pand no.36 tegen een betonnen inrit aan. Het voertuig ging over de kop en kwam bij pand no.38 gedeeltelijk op de berm en een gedeeltelijk in de trens tot stilstand.


Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen. Met dit verkeersongeval stijgt de verkeersbarometer naar 62.
Bron: KPS
Foto: Facebook**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis