Update!! Redactie: Visser Angel Jose Narves overleden

bus

De politie van Livorno heeft op vrijdag 11 november het lijk van de 29-jarige Venezolaanse visser Angel Jose Narves geborgen.
Het ontzielde lichaam van Angel werd eerder op de dag door bemanningsleden van een vissersboot waargenomen. Zij schakelden de politie in. Bij aankomst op de plek werd het lijk in de directe omgeving van Cevihas door de wetsdienaren binnen gehaald.

Angel viel in de vroege ochtend van donderdag 10 november vanaf een steiger in de Suriname rivier en verdween in de diepte.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Er zijn geen tekenen van misdrijf aangetroffen op het lichaam.
Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Angel afgestaan aan de nabestaanden.
Bron KPS


 

De 29-jarige Venezolaanse visser Angel Jose Narves is in de vroege ochtend van donderdag 10 november in de Suriname rivier verdwenen.

De politie van Livorno kreeg via de Centrale Meldkamer de melding dat een visser ter hoogte van Cevihas in de Suriname rivier is verdwenen. Daar aangekomen verklaarden de vissers dat Angel die onder invloed van alcohol verkeerde vanuit de steiger van Cevihas op een vissersboot wilde stappen.

Hij maakte daarbij een misstap en viel in de rivier. De visser sprongen hem achterna, maar Angel verdween echter in de diepte.
De Maritieme politie zet de zoekactie voort.
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis