Video Update: Suriname verliest tegen Jamaica. Geen 10.000srd per speler

Update: Jamaica heeft met 1-0 gewonnen van Suriname in eigen huis. Een doelpunt dat reeds een kwartier in de eerste helft is gescoord. Beide landen zijn heel voorzichtig gestart. Suriname verdedigde vooral in het begin massaal op eigen helft. Helaas voor de spelers zal er geen 10.000srd uitgekeerd worden
Bron: Starnieuws

 

Op de schouders van de nationale selectie rust een extra grote verantwoordelijkheid, daar Suriname een wedstrijd verwijderd is van kwalificatie voor de Golden Cup. Als extra motivatie heeft de Surinaamse overheid 10.000 SRD per speler gereseveerd. Ook de coach en assistent coach zullen bij winst van deze belangrijke wedstrijd dit zelfde bedrag ontvangen.

Minister Faizal Abdoelgafoer deed namens de president deze onverwachte mededeling aan de technische staf en de spelers dinsdag 8 november op het ministerie van Sport- en Jeugdzaken. “Ik weet precies wat voor verantwoordelijkheid rust op jullie schouders. Werken aan uitdagingen en vooral ook prioriteiten stellen maakt dat het altijd hard werken is voor de Surinaamse sport tijdens de raad van ministers vergaderingen. De overheid is het er met mij eens dat wij onze spelers deze extra motivatie moeten geven, zodat wij kunnen werken om in 2017 de Golden Cup naar Suriname te brengen”, zei de minister.

Van het ministerie kregen de spelers elk een voetbal, waarop zij minister Abdoelgafoer hebben laten signeren. Aanvoerder Gilberto Eind gaf aan heel blij te zijn met de uitnodiging van het ministerie, volgens hem voelt het voor de spelers goed aan te weten dat het ministerie belast met sport steeds weer achter hen staat.

De wedstrijd tegen Jamaica wordt op 13 november gespeeld. Voor het Surinaams publiek zal de wedstrijd live te volgen zijn op ATV en voor het luisterend publiek live op Radio SRS.
Bron: Voorlichting Sport- en Jeugdzaken**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis