Video: Hotelgasten slapen met lijk onder bed


Een nachtmerrie voor overnachters in een hotel in Mexico. Verschillende hotelgasten blijken niet door te hebben gehad dat er een lijk onder hun bed lag. Dat melden Mexicaanse media. De politie in Mexico City stelt dat het lichaam minimaal een week in de kamer van Hotel El Senador heeft gelegen voor het werd ontdekt. Twee schoonmaaksters deden de ontdekking toen zij besloten onder het bed te kijken wegens een onaangename geur.
Nadat de laatste gast van kamer 323 had uitgecheckt en het personeel de kamer schoon wilde maken, viel het op dat er een zeer onaangename geur onder het bed vandaan kwam. Onder het bed bleek een in plastic gewikkeld lijk te zitten van een vrouw.


Volgens een woordvoerder van het hotel is het opvallend dat het lijk niet eerder is ontdekt: „In de periode dat de vrouw onder het bed zou hebben gelegen, hebben verschillende gasten ingecheckt voor die kamer en dus geslapen op een bed waaronder een lijk lag.”

Het hotelpersoneel bevestigde dat de vrouw samen met een man in het hotel was gearriveerd. Er zijn geen camerabeelden van het stel. De identiteit van het slachtoffer en de man waarmee ze reisde, is nog onbekend.

Wij van Familienieuws raden u aan om eerst even onder het bed te kijken voordat u gaat slapen in een hotel.
Bron: Metro**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis