Video: De 26-jarige Nicky Libert met Surinaamse roots is ineens superberoemd


Hij is half Surinaams, half Nederlands, woont in Amsterdam, is 26 jaar en werkt als bouwvakker in de straten van de hoofdstad. In amper een week tijd schiet de Amsterdamse god wereldwijd het internet over. Want wie o wie is toch die knappe bouwvakker?
Zijn naam is Nicky Libert. Hij had tot voor kort nog 400 volgers op Instagram  Maar in krap twee dagen tijd lijkt Nicky zijn roem te hebben gevonden. Per ongeluk, door stom toeval. De Londense toerist en fotograaf Danika Magdelena (21) zag Nicky afgelopen zondag werken op de Ferdinand Bolstraat en vroeg of ze een foto van hem mocht maken. Vervolgens plaatste ze de foto op Twitter en Instagram. En zo geschiedde. Dit doet ons wel héél erg denken aan het succesverhaal van de knappe theeverkoper.

Inmiddels gaat zijn foto het internet over. Want iedereen (ook in Amerika) wil weten wie de knappe hunk in dat oranje hesje is. Nicky heeft er door alle commotie een flink aantal nieuwe fans bij. Hij heeft inmiddels 27.200 volgers op zijn Instagramaccount. „Ik werd wakker en mijn Instagram was gewoon ontploft. Ik had dit totaal niet zien aankomen. Ik heb nu meer dan twintigduizend volgers op Instagram, crazy!”, vertelt hij aan AT5.

Ook heeft hij heeft al verschillende modellencontracten aangeboden gekregen, maar erg onder de indruk is de nuchtere Amsterdammer niet. „Ik vind het eerlijk gezegd een beetje overdreven, hoor, dit. Ik probeer nuchter te blijven”, vertelt hij aan de nieuwszender. Inmiddels heeft de internetheld ook al een interview gegeven aan radiozender 3FM en heeft de Amerikaanse site BuzzFeed het verhaal over de knappe Amsterdammer opgepakt. Leuk toch!
Bron: Metro**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis