Redactie: Familie Kasanwirjo is dankbaar en zegt ‘Dank u wel’

De familie Kasanwirjo is zeer blij en dankbaar gesteld voor de hulp die zij hebben ontvangen van diverse instanties zodat baby Rivalino Zarief Kasanwirjo weer veilig thuis kon komen.


Rivalino is pas een jaartje oud en heeft een heel zware operatie in Columbia achter de rug. De jongen had drie gaten in zijn hart die ervoor zorgden dat hij maar te weinig hartkloppingen kreeg. Een gedeelte van zijn hart was samengeplakt. Door de operatie is dat deel, dat was samengeplakt, losgemaakt waardoor zijn hartritme normaal loopt.

Rivalino had aanvankelijk last van bronchitis. De problemen begonnen nadat moeder Caroline Kasanwirjo – Wamad bemerkte dat die aan het verergeren was. Hij kon daardoor niet goed slapen ’s avonds, omdat het zijn ademhaling verstoorde. Nadat de ouders na diverse consultaties precies hadden gehoord welke behandeling hun zoontje nodig had om beter te worden, hebben zij er gelijk werk van gemaakt. De ouders zijn eerst naar het ministerie van Volksgezondheid gegaan waarna er goedkeuring is verkregen om naar Colombia te gaan. Daarna zijn de ouders naar Academische Ziekenhuis Paramaribo (AZP) gegaan, waar Revalino in behandeling was en hebben daar ook een brief van de kinderarts gekregen. In Colombia is de operatie succesvol uitgevoerd. Hij is medische behandeld in de periode juli tot augustus 2016.

Rivalino is inmiddels thuis, maar nog onder behandeling van de kinderarts Juliana in AZP. Ook krijgt hij nog medicijnen toegediend. De moeder zegt namens de familie enorm blij te met de behandeling die Rivalino heeft ontvangen en wil middels dit bericht een ieder bedanken voor de hulp die iedereen heeft geboden. Het gaat hierbij om de kinderarts drs A. E. Juliana, Sozavo, Yepi Denki, Libi Makandra, de directie en medewerkers van Staatsziekenfonds (SZF), bedrijven zoals NV Vabi, Medicall en Intermed en de Afakaschool aan de Sumatraweg.

Verder wil de familie een speciale dank uitbrengen aan de RR-leden van het ressort Lelydorp en Nieuwe Grond, de Islamitische gemeente en leden Bektie Islam Sedjatie, Poerwodadie, Dessa Baitul Islam Safi’ie Poerwodadie Dessa, Nurul Huda Poerwadadie Dessa, Timbul Pauda Baitul Islam aan de Robertolaan, Al Husna te Weg naar Zee en Begrafenisfonds Poerwodadie Dessa. Tevens hebben de ouders ook hun dank geuit naar de familie Kasanwirjo, familie Wasmad, zwager David Redjosentono en gezin en familie Kramawitana.


**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis