Redactie: Vrouw slaat buitenvrouw van haar vriend neer met steen

Paramaribo mishandeling

De politie van Lelydorp heeft zaterdag de 18-jarige Xanagy L. aangehouden voor het verwonden van de buitenvrouw van haar concubaan. Uit onderzoek is komen vast te staan dat de man, een 22-jarige buschauffeur, een liefdesrelatie onderhoudt met zowel Xanagy L., met wie hij samenwoont, als Sharisha P.(22). Dit meldt de politie op haar website.
De man werd door zijn concubine verrast toen hij met Sharisha toerde in de PL-bus. De vrouw viel partijen gelijk aan toen zij de bus instapte. Zij bracht haar rivaal een slag toe aan het hoofd met een steen. Tijdens dit voorval reed de man de PL-bus in volle vaart het politieterrein op. De politie haalde de twee vrouwen, die met elkaar hadden gevochten om de buschauffeur, uit de bus. Sharisha liep tijdens het gevecht een bult op aan het voorhoofd en moest medisch worden behandeld. De partner van de buschauffeur is gelijk aangehouden door de politie.

Tijdens het onderzoek bleek zij ook nog een moker in haar tas te hebben die in beslag is genomen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Xanagy ingesloten. Het verdere onderzoek wees uit dat de man die in het bezit is van een geldig rijbewijs, niet bevoegd is een bus waarmee passagiers worden vervoerd te besturen. Volgens de vergunningsvoorwaarde dient een buschauffeur de leeftijd van 23 jaar te hebben. De politie zal samen met het ministerie van Transport Communicatie en Toerisme (TCT) nagaan welke maatregel tegen hem kan worden getroffen.
Bron: DWT**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis