Redactie: Man sloopt auto van ex en gaat er met haar tas vandoor

auto Paramaribo

Het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo heeft op maandag 31 oktober de 33-jarige Fandy A. aangehouden en overgedragen aan de politie van Geyersvlijt.
Fandy had kort tevoren het voertuig van zijn ex-vriendin vernield en beroofde haar van haar schoudertas met inhoud.

De politie van Geyersvlijt die de melding via de Centrale Meldkamer kreeg, vroeg assistentie van RBT. Het onderzoek wees uit dat Fandy aan de Kaikoesistraat de voorruit van de auto van zijn ex-vriendin heeft vernield. Op een korte afstand gooide hij zijn mobiele telefoontoestel op de ruit die aan diggelen ging. Hierna raapte hij zijn mobiele telefoontoestel op en rende weg. De vrouw liep door de vernieling letsels op aan haar rechter onder arm.

Terwijl het slachtoffer bezig was met haar dochter die haar te hulp was geschoten, stopte een wit gelakt voertuig dwars voor de vrouwen. Fandy stapte uit het voertuig. Hij trok de schoudertas van zij ex-vriendin weg en nam de contactsleutel van de auto, waarna hij wegrende. De vrouw ging hem achterna, maar stopte de achtervolging toen Fandy een bosschage inging. Het slachtoffer wendde zich tot de chauffeur van het voertuig waaruit haar ex was gestapt. De autobestuurder luisterde niet naar haar en reed in volle vaart weg.

Fandy werd door leden van het RBT in de directe omgeving aangehouden. De schoudertas werd op hem gevonden en afgestaan.Het slachtoffer is met een visum verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch ziekenhuis. Aan de opsporing van de chauffeur wordt gewerkt.
Bron: KPS**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Fandy gratis loge geboden in het cellenhuis.