Video: Amerikaanse moeder vermoord baby en stuurt filmpje naar vader

moeder dood

Een Amerikaanse moeder heeft haar 17-maanden oude zoontje vermoord en heeft daarna een filmpje van het levenloze lichaam naar de vader gestuurd, meldt NBC News.De moeder uit Pennsylvania maakte opnames van het slaan en verstuurde verschillende tekstberichten waarin ze dreigde de kinderen iets aan te doen. De politie zegt dat de vrouw dacht dat haar vriend – de vader van de kinderen – vreemdging. Volgens de politie heeft de vader van de kinderen nooit contact met hen opgenomen. Toen de moeder doordraaide, belde ze uiteindelijk zelf het alarmnummer.
De moeder smste de vader eerder op de avond dat ze de kinderen niet bij zich wilde hebben. Minuten later stuurde ze nog een bericht: „Geef antwoord, anders ga ik de gevangenis in vanwege kindermishandeling.”

De politie zegt dat de vrouw door bleef gaan met het dreigen dat ze haar kinderen iets aan zou doen. Bijna een vol uur later stuurde de vrouw nog een bericht: „Je houdt niet van me, dat heb je nooit gedaan. Je hebt me geruïneerd, dus ik neem waar jij van houdt.”

Het laatste bericht van de vrouw was overduidelijk: „André (hun 17-maanden oude zoontje) is dood omdat papa de waarheid niet kon vertellen. Ik ben echt geflipt deze keer.”

Volgens Inside Edition heeft de moeder haar zoon laten stikken door een luchtbed te gebruiken. „Op een gegeven moment heeft ze het levenloze lichaam van het kind op video opgetild en laten zien en die video heeft ze naar de vader van het kind gestuurd”, aldus de politie tegen de website. De vrouw is opgepakt door de politie. Het dochtertje van de twee maakt het naar omstandigheden goed.
Bron: Metro**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis