Redactie: Man beroofd door nep-politieagenten

politie Suriname

Twee criminelen die zich voordeden als politiemannen, hebben woensdagavond een autobestuurder beroofd aan de Fred Derbystraat.
Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de bestuurder van de personenwagen onder invloed van alcohol verkeerde. Op een gegeven moment werd hij klemgereden door een pick-up, waaruit twee mannen stapten. De mannen hielden de bestuurder voor dat zij politieagenten zijn en dat zij hem moeten fouilleren.

De bestuurder stond dit toe. Omdat hij danig onder invloed verkeerde, had hij niet door dat de zogenaamde politiemannen ervandoor zijn gegaan met zijn portemonnee en zijn mobiel. Een buurtbewoner die het rijgedrag van deze bestuurder eerder had opgemerkt, liep naar buiten.

Hij merkte toen ook op dat de bestuurder in dronken toestand achter het stuur zat. Deze buurtbewoner schakelde de politie in. Toen de politie ter plekke kwam, verklaarde de bestuurder dat hij kort tevoren was beroofd door twee nep-politiemannen gekleed in burgerkleding. De politie van het ressort heeft de aangifte ter zake opgenomen.
Bron: DBS**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis