Redactie: Broers mishandelen zus om haar vriend

politie Suriname

De 23-jarige Z.M. deed dinsdagavond aangifte bij de politie ter zake mishandeling en diefstal van haar voertuig. Op die bewuste avond had Z.M. haar intrek genomen bij haar vriend. Haar ouders, althans de familie, is het niet eens met haar vriend als haar levenspartner.

Zij zijn de mening toegedaan dat die vriend van Z.M. een crimineel is. Nadat zij hierover werd aangesproken, nam zij haar intrek bij een vriend aan de Frederikshoopweg.

Kort daarna kwamen haar oudere en jongere broer op het adres aan. “Ik ben mishandeld door mijn broers. Beide broers vielen mij aan, omdat zij vermoeden dat ik samen met mijn vriend een plan zou hebben beraamd om in de woning van mijn moeder in te breken.”

Beide broers zijn na de mishandeling ervandoor gegaan met haar voertuig. Z.M., die inmiddels een politiezaak van heeft gemaakt, is met een visum naar de dokter geweest. Volgens Z.M. heeft zij verwondingen in haar gelaat opgelopen. Zij weet nog niet of de politie beide broers intussen heeft aangehouden. Ook haar voertuig heeft Z.M. nog niet terug. Zij ontkent enig plan te hebben beraamd.
Bron: DBS**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis