Anoniem Suriname: Moet ik haar de waarheid vertellen voordat we gaan trouwen?

0

Ik ben Remon uit Suriname, ik ben een heer van 34 jaar en ik ben met al 8 jaren met mijn verloofde waarmee ik een meisje van 7 jaar heb. Mijn verloofde Mauke is nu weer acht maanden in de verwachting. Ik zit met een probleem aangezien de dagen naderen om te trouwen.

Het is namelijk zo dat ik haar niet trouw ben geweest. Ik heb met heel veel dames uitgelopen. Waaronder twee vriendinnen en een nicht van haar. Ik probeer het geheim te houden, maar ik voel mij niet op mijn gemak. Het voelt niet goed om met zo een leugen in het huwelijk te stappen. En dat stress mij zo’n beetje.

Ik wil eerlijk zijn, maar ik ben ook bang dat ze mij gaat laten als ik der zeg. Want eerlijk, als ik het was zou ik der ook laten. Wat is het beste wat ik nu kan doen? Moet ik met deze leugen ons huwelijk instappen of moet ik open kaart spelen en verder kijken wat er zal gebeuren?

Ik hoop op wat positieve reacties.

Remon

**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar familienieuws.com@gmail.com en wij publiceren het gratis

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit verhaal. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs

Comments are closed.