Redactie: 60ste verkeersslachtoffer!

militair Paramaribo

Het aantal verkeersdoden voor dit jaar is gestegen naar 60. Zondagochtend is aan de Saramaccaweg in ressort Groningen een bromfietser om het leven gekomen. Met deze verkeersdode is het aantal van vorig jaar overschreden. Dat jaar waren 59 personen omgekomen in het verkeer.
In Saramacca zijn twee bromfietsers in botsing gekomen met elkaar. Een van de bromfietsers heeft ter plekke het leven gelaten, terwijl de andere gewond is geraakt. Er zijn nog geen verdere bijzonderheden bekend.

Het is opvallend dat vooral bromfietsers, voetgangers en fietsers de meerderheid van de verkeersslachtoffers zijn. Een van de maatregelen die genomen worden is dat de certificering van bromfietsers nu van de grond zal komen. Er is jaren sprake hiervan, maar de uitvoering heeft op zich laten wachten.**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis