Redactie: Harilal Persaud pleegt zelfmoord na 32-jarige Carol Dhurman vermoord te hebben

Er heeft zich zondagmiddag tegen twaalf uur een geval van moord en zelfdoding voorgedaan aan de Kasjoemastraat in het politieressort Munder. De twee lijken werden door de politie aangetroffen. Het ontzielde lichaam van de 32-jarige Carol Dhurman werd in een badkamer buiten de woning aangetroffen terwijl het lichaam van de 46-jarige Harilal Persaud achter het huis, bengelend aan een touw werd gevonden.
Een buurvrouw vertelde aan de redactie dat zij de vrouw tegen 12:00 uur hoorde gillen, en omdat ze vermoedde dat er iets mis was alarmeerde ze de politie. Nog voordat die arriveerde ging de buurvrouw kijken wat er aan de hand was en hoorde de vrouw in nood nog schreeuwen “O God, please forgive me”, het leek alsof ze werd gewurgd.

Na een kwartier arriveerde de politie op het adres en ontdekte de twee lichamen. Een arts stelde de dood vast. In belang van het onderzoek zijn de lichamen in beslag genomen. De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die het onderzoek zal verrichten

Bron: DWT

Foto: Anthony Janki
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis