Video: Harry Druiventak overleden na aanrijding

De 83-jarige voetganger Harry Druiventak is op vrijdag 28 oktober aangereden door een personenauto aan de Van ‘t Hogeruysstraat.
De Centrale Meldkamer speelde de melding van de aanrijding met dodelijk afloop door aan de politie van Bureau Nieuwe Haven. Daar aangekomen werd het levenloos lichaam van Harry op de weg aangetroffen.


Volgens het voorlopige onderzoek reed de 44-jarige autobestuurder Emelius F. op de Oostelijke rijbaan. Hij kwam vanuit het stadscentrum gaande richting Beekhuizen. Ter hoogte van de Suralco Poli is Harry die die op het wegdek was aangereden door de auto.
Het slachtoffer overleed ter plaatse. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
Het rijbewijs van de autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde is hangende het verdere onderzoek ingevorderd.
De politie van Bureau Nieuwe Haven is belast met het onderzoek van deze aanrijding. Met het overlijden van deze voetganger staat de verkeersbarometer nu op 58.
Bron: KPS
Video: Anthony Janki**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis