Redactie: Internationaal onderzoek gestart naar Satudarah lid

De Franse justitie is een internationaal onderzoek gestart naar de Franse gangsters en de Amsterdammers, Reccep uit Slotermeer en Satudarah lid Anouar. De Amsterdammers worden verdacht van een dubbelle liquidatie met machine geweren in een buitenwijk in Frankrijk in juni.

Het postuur dracht komt overeen met de posturen van de Amsterdammers en de Franse justitie heeft vastgesteld dat de Amsterdammers ten tijde van de liquidatie in Frankrijk waren. Satudarah lid Anouar wordt ook aan een ontvoering van een drugs handelaar gelinkt. Frankrijk heeft Nederland om nadere informatie gevraagt.

De naam Anouar duikt al meer dan tien jaar op in liquidatie onderzoeken.

Er liggen in Nederland ook al verklaringen tegen de Amsterdammers het is iedereen bekend op de straat dat deze jongens opruimers zijn. Anouar bewapent zich dag en nacht en hij draagt een grote kennis met zich mee omtrent vuurwapens. Reccep is een rustige Turk met weinig woorden en komt uit een grote Turkse familie. Het valt de Amsterdamse recherche op dat er steeds meer Franse boeven actief zijn in Nederland.
Bron: vlinderscrime.nl**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis