Redactie: Muriel Chin A Tam overleden

Opzoek Stieven Crook Hovenburg

De 58-jarige bromfietser Muriel Chin A Tam die op woensdag 19 oktober betrokken was bij een aanrijding heeft dinsdagmorgen het leven gelaten in het ziekenhuis.
Zij was vanaf de dag van de aanrijding opgenomen in het ziekenhuis. Op die bewuste dag is de bromfietser betrokken geweest bij een aanrijding op de kruising van de Cornelis Jongbawstraat en de Mahonylaan.

kaars

Zij was tegen een voertuig gebotst. Als gevolg van de aanrijding raakte de bromfietser gewond en heeft na zes dagen de geest gegeven. Met het heengaan van deze bromfietser is de verkeersbarometer gestegen naar 58.**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.