Redactie: Man beroofd van meer dan een half miljoen srd

banken Suriname

De cambiohouder W.S. is maandag in de vooravond overvallen nabij een gebouw van cambiohouders, in een zijstraat van de Hernhutterstraat. In dat gebouw komen de diverse cambiohouders bijeen om zich te bevoorraden. W.S. was op dat bewuste moment ook daar. Hij had SRD 524.261 aan contanten ten behoeve van zijn cambio opgehaald.
Terwijl hij naar zijn wagen liep overmeesterden vijf gemaskerde en gewapende criminelen hem. Onder bedreiging van wapens werd het geldbedrag weggenomen. De ondernemer heeft daarbij slagen moeten incasseren en heeft als gevolg van de mishandeling letsels opgelopen. Volgens de aangever waren de overvallers allen in het zwart gekleed.

Na de daad zijn de daders in een voertuig ingestapt en zijn ze weggereden. Het slachtoffer is na de komst van de politie met een ingeschakelde ambulance voor medische behandeling vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis