Anoniem: Ik ben verliefd en ik ga mijn vrouw verlaten

vakantie Paramaribo

Hallo, ik ben Roger. Ik ben inmiddels 39 jaar en ik ben al bijna 25 jaar met Jet. Jet is mijn eerste liefde. We waren allebei 15 toen we iets met elkaar kregen. Onze eerste verkering. Jet heeft niemand anders gehad dan mij en ze hangt heel erg aan mij. We zijn zelfs al 18 jaar getrouwd en we hebben een zoon van  17. Alles was vroeger normaal. Je werd verliefd, je ging trouwen en je kreeg kinderen.
[quads id=1]
Jet is nooit gaan werken. Ze is altijd thuisblijfmoeder geweest. Dat was goed, ze zorgde voor het huishouden en voor ons kind en ik zorgde ervoor dat er geld in het laatje kwam. Jet heeft eigenlijk geen vrienden. Ze leeft echt alleen maar voor ons. Ik heb altijd een spannend leventje gehad. Uitlopen deed ik niet echt. Ja soms had ik een keertje omgang met een dame van het werk maar dat stelde niets voor. Ik praat het niet goed, maar mijn huwelijk was mij heilig daar kon niemand tussen komen.

Totdat ik Elise tegenkwam. Elise is een assistente van een zakenpartner uit Trinidad. 1 keer per maand komt ze hier en ik ga regelmatig die kant op. We hebben maandenlang geflirt. Ze heeft ook een gezin. Nu ik haar beter ken merk ik dat ik echt gek op haar ben. We hebben nog helemaal niets met elkaar maar we praten over van alles en als we elkaar niet zien dan appen we de hele dag. Elise is spannend. Ik wil haar. Maar ze wil mij niet. Ze wil absoluut haar gezin niet in de steek laten. Haar kinderen zijn onder de 10 jaar. Maar ze heeft wel toegegeven dat ze ook gek op mij is.


[quads id=1]
Thuis ben ik niet mezelf. Mijn vrouw snapt er helemaal niets van. Hoe gemener ik tegen haar doe, hoe liever ze weer doet tegen mij. Ze houdt zoveel van me. Ze wil mij niet kwijt. Soms wil ik haar vertellen dat ik verliefd ben op een ander. Haar leven zal instorten. Ik kan dat gewoon niet maken. Maar ik voel me gevangen. Maar toch, die ander gaat me nooit willen. Ik ben echt kapot daarvan. Ik hoopte echt dat ik opnieuw kon beginnen met Elise. Dit gevoel ken ik helemaal niet. Ik ben nog nooit zo verliefd geweest. Wat moet ik doen? Ik wil naar Trinidad vertrekken om het hart van Elise te winnen. Ik voel gewoon dat zij de ware voor mij is. En als ik mijn best doe dan zal ze zeker ook voor mij gaan. Maar wat vertel ik aan Jet? Ik kan haar dit toch niet aandoen? Maar is het eerlijk tegenover haar om te blijven?

En wat als Elise zegt dat ze voor mij kiest. Dan kies ik ook voor haar. Maar het leven met mijn vrouw gaat niet meer werken voor mij, ik zal altijd verlangen naar een ander. Maar hoe vertel ik mijn vrouw dat we uit elkaar gaan? Ik wil haar zo min mogelijk pijn doen.

Het lijkt misschien alsof ik een slechte man ben, maar ik ben jarenlang bij mijn vrouw gebleven. Uit medelijden en omdat ik haar en onze zoon niet in de steek wilde laten. Ik dacht dat ik van haar hield en dat we bij elkaar zouden blijven. Maar nu lukt het me gewoon niet meer. Ik ben verliefd op die andere. Ik kan het gewoon niet helpen. Maar er moet iets gebeuren, nu. Dit is geen gezonde situatie meer. Kunnen jullie mij helpen met wat tips? Dat ik bij haar wegga is een feit. Dat gaat wel gebeuren. Maar hoe?
[quads id=1]
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit verhaal. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs