Verjaardag – Indira van der Horst

“Mama, mag ik ook op FamilieNieuws als ik jarig ben?” Vraagt onze dochter Indira al de hele maand. Natuurlijk mag jij ook op Familienieuws!

Bij deze willen wij onze geweldige, getalenteerde, lieve en brutale dochter

Indira van der Horst

feliciteren met haar 10de verjaardag.

10 jaar geleden stond ons leven op zijn kop. Vóór die dag wisten we wat liefde was. Tenminste dat dachten we. Maar het gevoel dat we meekregen op de dag dat we ouders werden van Indira, is met geen pen te beschrijven. Een liefde zo intens, zo kwetsbaar, zo mooi en tegelijkertijd ook beangstigend. We zijn ons bewust dat niets in het leven vanzelfsprekend is en en dat we niets zomaar krijgen in het leven. Maar juist door die struggle beseffen we ons maar al te goed hoe gezegend wij zijn. Wij danken onze lieve Heer daarboven voor al zijn zegeningen.

Lieve Indira,

We houden onwijs veel van je!

Geniet van je dag. Dat heb je verdient.

Papa en mama
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis