Redactie: Update: Vader overleden Prasant Darshan Sookhlall vertelt

Vader Sookhlall vertelt aan Dagblad Suriname dat hij donderdag omstreeks 18.00 uur thuis kwam. Hij parkeerde zijn wagen op het erf en liep naar achteren alwaar zijn vrouw bezig was met werkzaamheden. Op een gegeven moment hoorde hij de motor van zijn auto. Op het erf zag hij de auto niet meer.
Zijn zoon was weg met de auto. Sookhlall maakte zich zorgen, omdat hun 18-jarige zoon, Darshan Sookhlall, nog geen rijbewijs bezit. De vader belde constant op de mobiele telefoon van zijn zoon, echter kreeg hij geen gehoor. “Ik belde, maar waarschijnlijk was het al gebeurd.” Kort daarna kreeg de familie het hartverscheurend bericht binnen dat hun zoon betrokken was bij een verkeersongeval aan de Catharina Sophiaweg te Saramacca, en dat hij daarbij het leven had gelaten. De 18-jarige bestuurder was tegen een woning opgebotst.

Volgens de vader verloor zijn echtgenote bij het horen van dit bericht het bewustzijn. Zij moest medisch behandeld worden om dit gebeuren te kunnen verwerken. Dit gezin heeft twee kinderen. Darshan was de oudste zoon. Hij hielp zijn vader met landbouwwerkzaamheden en beiden gingen overal als vrienden samen naar toe. De vader zei dat zij samen aan sport deden. Dit heeft een enorme schok teweeg gebracht voor de familie en vooral voor de ouders. De buurtbewoners hebben zich verzameld om een tent op het erf van de familie op te zetten. Volgens de vader krijgen zij de ondersteuning van de familie en van de buurtbewoners.


(Foto Facebook)

De auto kwam tegen een woning van een politieman aan. Ten tijde van het geval was niemand in dat huis. Het gaat in deze om twee woningen op een erf. De politieman woonde niet frequent in zijn huis. Hij bleef vaker bij zijn ouders in het huis ernaast. De vader van het verkeersslachtoffer vermoedt dat zijn zoon zich zou hebben vergist in het gaspedaal en de rem. Het bedoeld voertuig is total loss verklaard. De ouders van Darshan waren niet op de hoogte waar hun zoon zonder toestemming met het voertuig naar toe was. Hij is weggereden met de auto en is nooit meer levend teruggekeerd. Met het heengaan van dit slachtoffer is de verkeersbarometer gestegen naar 57 doden.


Inmiddels is de identiteit bekend van de jongeman die overleed nadat hij tegen een huis aanreed. Het betreft  Prasant Sookhlall meer bekend als Darshan. (Bron: Actionnieuws)

Bekijk hier de condoleance video afkomstig van de nabestaanden.

De 18-jarige Darshan S. heeft vanavond het leven gelaten in het verkeer. Starnieuws verneemt van omstanders dat de bestuurder van de personenauto tegen een woning is aangekomen.

Het verkeersongeval vond plaats aan de Catharina Sophiaweg in het district Saramacca. Vermoed wordt dat hij de controle over de besturing had verloren met het noodlottige gevolg.

Het slachtoffer is ter plekke overleden aan de opgelopen letsels. Het aantal verkeersslachtoffers voor dit jaar is gestegen naar 57.**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het grati