Redactie: Omgang met meerdere mannen vult de leegte die mijn man heeft achtergelaten

Ik ben Jessica, ik woon sinds het overlijden van mijn man bijna 2 jaar geleden op de Cariben. Mijn man Frederik was een hooggewaardeerde man in Suriname, door zijn functie reisden wij veel. Ik ben zijn derde vrouw en ik ging overal met hem mee. Kinderen hebben we helaas niet samen gekregen. Maar zijn kinderen waren regelmatig bij ons.
Zijn 17 jarige dochter verhuisde met mij mee uit Suriname omdat ze toch al bij ons in huis woonde. Dat wilde ze graag en dat wilde ik ook graag. Een jaar later vertrok ze. Het klikte toch niet zo goed tussen ons. Bovendien wilde ze gaan samenwonen met haar vriend. Ik kon haar niet tegenhouden op 18-jarige leeftijd. Ons contact is nu redelijk.

Mensen zien mij als een jonge aantrekkelijke vrouw. Frederik was ouder maar er ontbrak mij niets. Naast liefde kon hij ook aan mijn sexuele behoeften voldoen. Vlak na zijn dood beloofde ik mezelf dat ik nooit meer een man zou nemen. Ook omdat Frederik mij financieel goed heeft achtergelaten. Maar nadat zijn dochter uit huis ging begon ik te daten. Eerst 1 keer in de maand maar nu heb ik om de 7 dagen wel een date met iemand. Meestal met andere mannen en er komt ook sex aan te pas. Het lijkt een soort verslaving geworden. Jonge mannen, oudere mannen. Soms vlieg ik naar Miami om daar sex te hebben. Dat is het leven dat ik leid. Ik heb het nodig want als ik alleen in bed lig ben ik ongelukkig en depressief. Ik mis mijn man. Ik mis zijn lichaam op de mijne. Ik mis die echte liefde.

Ik ben opzoek, opzoek naar liefde. Die verwar ik met sex. Dat weet ik nu. Maar sex geeft mij even het gevoel dat er iemand van me houdt. Ik weet dat het niet zo is. Ik weet ook dat het niet goed is wat ik doe. Inmiddels heb ik ook al een naam gekregen op het eiland. Ik sta bekend als die hoer uit Suriname. Want natuurlijk hebben de meeste mannen een vrouw thuis. Ik vraag ze niet naar hun thuissituatie want ik ben niet geïnteresseerd. Ik ben bewust bezig want ik wil niets meer dan sex van die mannen. Nu ben ik moe. Ik wil dit niet meer. Ik ben van plan de boel te verkopen en ergens anders opnieuw te beginnen. Maar ik moet eerst ‘beter’ worden.
Ik loop inmiddels bij een arts en die vertelde mij dat ik mijn leven op papier moest zetten. En dat doe ik nu dus. En uiteraard ben ik opzoek naar antwoorden. Waarom ben ik zo geworden? Maar nog belangrijker, hoe stop ik het? Want de drang blijft. Zolang die leegte blijft, blijft die drang. Ik was vroeger helemaal niet zo. Een man voor mezelf vind ik ook eng want door het leven dat ik nu leid zie ik dat een man zijn vrouw nooit trouw kan blijven. Wat moet ik doen? Veel mensen vinden mijn leven spannend. Maar ik zou dolgraag met ze willen ruilen en ook een ‘saai’ leven leiden.

**

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.