Redactie: Jonge vrouw uit Venezuela aangehouden op luchthaven

Paramaribo Amsterdam

De Venezolaanse Frankyeling G. (27) is op dinsdag 11 oktober aangehouden door de Security van de Johan Adolf Pengelluchthaven en overgedragen aan de politie van Zanderij. Zij poogde in de dubbele bodem van haar reiskoffer 3.020 gram cocaïne het land uit te smokkelen.
Het Bestrijding Internationale Drug (BID) team heeft op donderdag 13 oktober de 46-jarige Nederlander Valentino N. aangehouden. Tijdens controle bleek Valentino in pakken voedingsmiddelen die hij in zijn reiskoffer had 4.080 gram cocaïne te hebben verstopt.

De surveillance unit en de recherche van regio Midden hebben op zaterdag 15 oktober aan de Raoulweg vier verdachten de 31-jarige Lowinso M., Jermaine A. (33), Rufano S. (19) en de 24-jarige Jurgen S.

Het viertal wordt ervan verdacht zich bezig te houden met drugs. In een woning en in een voertuig dichtbij de woning is iets meer dan 6.000 gram Yami aangetroffen en in beslag genomen.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Jurgen S. heengezonden, terwijl de drie anderen in verzekering zijn gesteld.

Alle drugsverdachten zijn overgedragen aan de Narcoticabrigade die belast is met het verdere onderzoek.**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis