Redactie: Heeft de Nederlandse Ambassadeur in China een buitenvrouw?

Ron Keller, de Nederlandse ambassadeur in China, is op non-actief gesteld vanwege een seksaffaire. Dat bevestigen bronnen aan De Telegraaf. Het lijkt erop dat Keller met zijn geheime relatie in de Chinese hoofdstad zijn echtgenote Zsuzsanna bedroog. (**Bron: Algemeen Dagblad)
Keller zou een geheime seksuele relatie hebben aangeknoopt met een Chinese vrouw, wat kort geleden aan het licht is gekomen. De vrouw werkt, zo melden ingewijden, zelf ook op de Nederlandse ambassade in hoofdstad Beijing.

De affaire met een inwoonster van het land waar hij Nederland vertegenwoordigt, maakt zijn positie in een klap kwetsbaar. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een onderzoek ingesteld.

Keller bevindt zich op dit moment in Nederland. De kans dat hij nog kan terugkeren op zijn post lijkt zeer klein. Chinese overheidsfunctionarissen staan erom bekend dat ze, op momenten dat het uitkomt, dergelijke incidenten politiek genadeloos uitspelen. Daarmee is de positie van Keller nagenoeg onhoudbaar geworden.
Volgens bronnen is de Ambassadeur getrouwd! AD
Bron: Telegraaf**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis