Redactie 30-jarige Faisel Molijn en de 24-jarige Franklin Sjenkie overleden na ongeval

De 30-jarige fietser Faisel Molijn en de 24-jarige Franklin Sjenkie, bijrijder van een personenauto hebben in de avond van zondag 16 oktober na een aanrijding aan de Indira Gandhiweg ter plaatse het leven gelaten.

De politie van Latour deed na een telefonische melding van een aanrijding tussen een fietser, een personenauto en een vrachtwagen met twee dode slachtoffers de plek aan.
Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat de fietser en de personenauto over de Indira Gandhiweg reden. Beiden kwamen vanuit de Saronbrug richting Latour. Op een bepaald moment moet de autobestuurder ter hoogte van de Tyronneweg de fietser hebben ingehaald. Tijdens die inhaalmanoeuvre week de 28-jarige chauffeur Sergio D. niet voldoende uit naar rechts, waardoor de fietser dodelijk werd aangereden.

(Foto. De 30-jarige Faisel Molijn. Facebook)

Sergio kwam vervolgens op de rijhelft van zijn tegenligger (een vrachtwagen) met als gevolg een botsing. De bijrijder van Sergio kwam door deze botsing ter plaatse te overlijden. Een ingeschakelde arts stelde de dood van beide manspersonen vast.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen voor obductie in beslag genomen.

De materiële schade aan de voertuigen is aanzienlijk. Hangende het verdere onderzoek is zijn rijbewijs ingevorderd.
Bekijk hier de video:

Bron: KPS**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis