Anoniem: Mijn moeder kiest voor haar vriend ~ Suriname

Suriname ~ Ik ben Sheila ik ben een Javaanse. Ik heb vroeger heel wat mee gemaakt. Dit achtervolgt mij al jaren. Ik heb precies 8 jaren terug mijn vader verloren bij een verkeersongeval en daar begon mijn leven echt achteruit te gaan.

[quads id=1]

Uit Suriname

Ik heb nog een zusje, maar mijn moeder had helemaal geen tijd meer voor ons. Ze werkte hard voor ons maar ze was ook helemaal in de ban van haar nieuwe vriend die al snel mijn stiefvader werd. Al 4 maanden na de dood van papa. Ik wou niet zo snel een stiefvader omdat ik het ook niet gepast vond vooral voor de familie. Maar wat kon ik zeggen ik was toen nog pas 13 jaar.

[quads id=1]

Ik had geen goeie band met mijn stiefvader ik accepteerde hem gewoon maar hem zien met me moeder kon ik niet . Je zit te denken je vader is pas overleden en zo snel komt er al een andere man in huis. Hoe verwerkt je dat nou? Hij hielp ons wel met school. Ik kon hem wat dat betreft alles vragen. Maar op een middag toen niemand thuis was gebeurde er ietst ergst waarvan ik hem nooit vergeven heb.

[quads id=1]

Ik lag op bed bij mijn moeder in de kamer kijkende naar tv. Plotseling maakte hij al deuren en ramen dicht in huis maar ik reageerde niet erop. In de kamer lag ik op me buik hij sprong plotseling op. Hoewel ik tegen hem vocht ik kon hem niet weg van me krijgen. Het leek bijna alsof iets mij tegenhield. Hij heeft mij toen misbruikt. Mijn leven stortte vanaf dat moment in elkaar. Ik had verdriet en ik wilde weg van daar. Maar ik was amper 14 jaar.

Maanden later heb ik een tante van mij in vertrouwen genomen. Ze maakte meteen contact met mijn moeder. Mijn moeder deed alsof het de normaalste zak van de wereld was. Ze stuurde mij een sms en vroeg me daarin waarom ik zo moest liegen tegen mijn familie. Alleen omdat ik niet van haar man hou. Alleen dat kwam dus in der op: dat ik haar nieuwe man niet mag. Ik ging de volgende dag naar school en barstte in tranen uit bij de juf zei luisterde met alle aandacht naar mij. Ze besloot me naar de politie te brengen.

[quads id=1]

Ik kreeg heleboel bedreigingen van me eigen bloed moeder dat ik een motjo ben. En dat soort vreselijke dingen. Het kon een verschrikkelijke politie zaak worden maar omdat ik goed van hart ben en omdat ik ondanks alles toch heel erg veel van mijn moeder hou, heb ik die zaak gelaten voor wat het is.

[quads id=1]

Nu jaren later heb ik nooit meer een goede band met mijn moeder gehad. Ze vertelt zoveel leugens aan mijn vriend. Ik woon samen met hem. Ook aan de familie verkondigt ze een hoop leugens over mij. Ik blijf stil omdat ik niet van ruzie hou. Maar de afgelopen tijd komt alles weer naar boven en dat stresst me. Ik word er letterlijk ziek van. Alles dat ze doet en wat ze me heeft aangedaan maakt me ziek.

[quads id=1]

Ik heb der nooit vergeven omdat ze het eerder opnam voor haar man dan voor haar bloedeigen dochter. Moeder liefde heb ik nooit gehad. Ondanks dat heb ik mezelf altijd getroost en liefde gegeven, maar de laatste dagen heb ik het wel erg zwaar.
Bedankt dat ik mijn verhaal mocht vertellen.

**
Om privacy redenen zijn de foto’s en namen in dit verhaal veranderd.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.