Overleden – Leatitia Beek

“Ik hef mijn ogen op naar de bergen, vanwaar zal mijn hulp komen?
Mijn hulp komt van de Here, die hemel en aarde gemaakt heeft.
Ik heb de goede strijd gestreden, op deez aard in’s Heren kracht, veel geleden,
veel gebeden, veel in stil geduld gewacht. Hem zijd’ere, ik heb door Hem de loop volbracht.”

Het gemis is geenszins te beschrijven, jouw lichaam is vergaan, maar jouw echte ik zal nooit verdwijnen. Toch geheel onverwachts is van ons heengegaan, onze zeer geliefde dierbare, zorgzame,
maar vooral altijd vrolijke en lachende hartsvriendin en lieve tante

Drs.

Leatitia Astrid Beek

Zij was Socioloog en als hoofddocent Sociologie verbonden aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Tevens was zij penningmeester van het Instituut for Women Gender and Development studies van 2005-2009 en wetenschappelijk onderzoeker bij het IMWO, richtingscoördinator Sociologie ,decaan van de Faculteit der Maatschappij Wetenschappen van 2008-2011 en bestuurslid van de Anton de Kom Universiteit van 2011-2016.

Singineti vond plaats op maandag 10 oktober bij de Immanuel kerk
De uitvaart was op dinsdag 11 oktober in het Algemeen Crematoriom aan de Dr.Sophie Redmondstraat

De crematie vond plaats in besloten kring.

Letiet, jij zou tegen ons zeggen: ” huil niet, glimlach omdat ik er was. Vanaf een plekje in het heelal zal ik altijd blijven schijnen.” Brasa’s lieve vriendin, je bent er niet meer, maar in onze harten zal je altijd bij ons zijn.
Rust zacht en tot ziens lieverd!

Margo Milton en kinderen, Randall en Merinda
Lucille Anches en kind, Shena
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis