Redactie: 30-jarige vrouw laat partner oppakken door leugen

politie Suriname

De politie van het ressort Leiding kreeg op donderdag 6 oktober melding van een geval van bedreiging.

Ter plaatse aangekomen trof de politie de 30-jarige Agatha B. aan.
Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat de vrouw ruzie met haar partner had. Om te voorkomen dat de ruzie zou escaleren pakte de man zijn auto en reed weg.

Aangezien de buurtmanager vaker heeft bemiddeld in ruzies van het echtpaar, reed de man naar het bureau om de wetsdienaar op te zoeken. Toen deze niet in dienst was, reed hij terug naar huis.

De vrouw die niet wist waar haar partner naar toe ging, belde met de politie en deed de melding dat haar man haar had bedreigd met een vuurwapen. Zij kreeg vermoedelijk kort na haar handeling spijt van het feit dat zij de politie had gebeld en nam de brandkast waar in het wapen verborgen was en gooide het op het achter erf.

Thuis aangekomen trof de man de politie voor zijn woning aan met zijn vrouw. De vrouw ontkende in eerste instantie bij de ondervraging, maar viel later door de mand. Het vuistvuurwapen werd in de brandkast die achter op het erf was gegooid aangetroffen.

Uit het onderzoek is niet gebleken dat de man de vrouw zou hebben bedreigd.

De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij heengezonden.
Bron: KPS**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis