Redactie: Sranang artiest Little Koloni geeft toe dat hij zijn huid bleached

De afgelopen twee weken doet het nieuws de ronde dat de artiest Little Koloni zijn huid bleached. De artiest legt uit dat hij een aantal tinten lichter is geworden om aan zijn ‘shine’ te werken zodat hij daarmee ook meer fans kan krijgen. “Ik ga gewoon voor het beste, zodra het goed gaat met mij zal het ook beter gaan met mijn muziek”, zegt Orjano Marengo meer bekend als Little Koloni.
De 22-jarige artiest die zich graag aanpast in zijn muziek, maar toch als favoriete genres reggae, dancehall, bubbeling en zouk heeft, is bezig zijn carrière een boost te geven door het bleachen van zijn lichaam. Het dagelijks leven dat hij als inspiratiebron gebruikt om aan zijn muziek te werken, komt zo steeds beter uit voor hem. Door de ervaring die de artiest nu opdoet, is hij druk bezig zijn gedachten op papier te zetten, om die in een nieuw lied te verwerken. Op de vraag of hij op de hoogte is van een spraakbericht dat de ronde doet op Whats- App, waar iemand aangeeft dat hij geen Little Koloni meer is, maar nu Little Kon Koni, omdat hij heeft gebleached, zegt hij ” nee ik heb het niet gehoord en ik hoef het ook niet te horen, ik focus op mijn toekomst. Negativiteit laat ik achter me. Ala sma wan sabi ef na tru, alasma wan syi mi now.”

Over een maand komt de nieuwe single van de artiest uit, waarbij hij over het bleachen zingt. “Ik stuur niemand om het te doen, ik heb een bewuste keus gemaakt en ga daar nu voor”, vult Little Koloni aan.
Bron: DWT**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis