Redactie: Agressieve vrouw veroorzaakt paniek op de vlucht naar Amsterdam

Een passagier op de vlucht van Paramaribo naar Schiphol heeft eergisteren voor angstige momenten gezorgd in het toestel. De 31-jarige vrouw uit Den Haag veroorzaakte overlast aan boord van het toestel en was tijdens de vlucht agressief naar medepassagiers en de bemanning toe.
De Koninklijke Marechaussee heeft bij aankomst van het toestel in Nederland deze vrouw in de boeien geslagen. Gedurende de vlucht van Paramaribo naar Schiphol was de vrouw zeer luidruchtig en agressief.

(Voorbeeld foto Google)

Hierdoor kwam de veiligheid van de inzittenden in gevaar. Het personeel van de luchtvaartmaatschappij kreeg de vrouw niet onder controle waarop er werd besloten haar te boeien.
Opsporingsambtenaren van de Marechaussee gingen na de landing aan boord van het toestel en voerden de vrouw af. De vrouw heeft na te zijn verhoord een dagvaarding ontvangen en zij moet zich op 10 november verantwoorden voor de rechter. Het is niet bekend wat de reden was van het agressieve en luidruchtige gedrag aan boord.**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis