Overleden – Roy Lieveld

Geniet dus op de goede dagen van het goede,
maar zie op de slechte dagen in dat God naast de goede,
ook de slechte dagen heeft gemaakt.

Prediker 7:14

Roy William Lieveld

Geboren District Nickerie 6-7-1952
Overleden Amsterdam 1-10-2016

Met heel veel pijn in mijn hart, maar dankbaar dat verder lijden en verdriet hem bespaard is gebleven, maak ik Cheyenne Millerson – Lieveld bekend dat, na een moedige strijd, toch nog overwacht kalm en zacht van mij is heengegaan mijn lieve en onvervangbare vader.

Hij was beter bekend als Blinka of Nickerieman.

Er is gelegenheid om op vrijdag 7 oktober 2016 van 17.00 – 18.00 uur, op een waardige wijze afscheid te nemen van papa in Uitvaartcentrum Zuid aan de Fred. Roeskestraat 91 te Amsterdam.

De crematieplechtigheid vindt plaats op zaterdag 8 oktober 2016 om 15.45 uur, voorafgaand aan een dienst van troost en gebed, in Crematorium De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126 te Amsterdam.

Lieve papa, jou te zien lijden deed mij toch zoveel pijn, maar wilde jou niet kwijt. Ik weet niet hoe ik met dit verlies moet omgaan. Ik bid dat God jou een mooie plek in de hemel geeft en aan mij kracht om door te gaan. Dankjewel voor de mooie momenten en dat ik voor jou zorgen kon.

Je diepbedroefde dochter

Namens de nabestaanden:
Cheyenne
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis