Redactie: Voetganger een maand na aanrijding overleden

overleden Suriname

De politie van het Bureau Nieuwe Haven kreeg op zaterdag 3 september in de avonduren melding van een aanrijding aan de Van ’t Hogerhuysstraat. Op de plek aangekomen bleek het te gaan om een aanrijding tussen een auto en een voetganger.

Per ontboden ambulance was het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij was niet aanspreekbaar en opgenomen in de ziekeninrichting.

Deze voetganger kan volgens de regels van Pan American Health Organization ( PAHO) niet worden gerekend tot een verkeersdode. Slachtoffers die betrokken zijn bij een aanrijding en na een maand komen te overlijden worden niet gerekend tot verkeersdode.
Wij houden u op de hoogte zodra we meer informatie hebben over de identiteit van het slachtoffer**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis