Update!! Redactie: Ricardo M. misbruikt jarenlang 11-jarig nichtje

Ricardo M. staat terecht, omdat hem verweten wordt dat hij meerdere malen seksuele handelingen heeft gepleegd met een minderjarige. Hij zou het meisje dat toen elf jaar oud was, seksueel misbruikt hebben. Hij is de man van haar tante en het kind woonde bij hen in. Haar moeder heeft het financieel moeilijk, daarom woonde zij bij haar tante en de verdachte. Op de rechtszitting van maandag heeft rechter Ingrid Lachitjaran de vriend van het slachtoffer gehoord.
De zeventienjarige getuige vertelde dat hij het meisje op school leerde kennen. In februari van dit jaar heeft hij een keertje seks met haar bedreven. Toen was zij geen maagd meer. Dit gebeurde thuis bij de vriend. De rechter had twee andere getuigen opgeroepen, maar die waren niet verschenen. Ze heeft voor zitting van 01 november medebrenging van deze getuigen gelast.

Eerder had het meisje verteld dat zij vijf tot zes jaren inwoonde bij de verdachte en haar tante. De eerste keer misbruikte de verdachte haar toen de tante naar de moskee ging. Ze durfde met niemand erover te praten. Later raakte ze verliefd op hem en keurde de seksuele handelingen goed. Nu is ze vijftien jaar oud en gaat nog naar school.

In huis was er vaker ruzie tussen de verdachte en de tante van het meisje. Ze vermoedde dat de verdachte en haar nichtje een relatie met elkaar hadden. Op een gegeven moment wilde Ricardo M. die twee zonen met zijn vrouw heeft, de relatie met haar beëindigen. Hij wilde verder gaan met het meisje. Op de rechtszitting bleef hij ontkennen iets met het meisje gehad te hebben. Ricardo M. wordt bijgestaan door de advocaten Sadhna Doelam en John Moerahoe.

Bron: Starnieuws


6 juli 2016 publiceerden wij:
Een 15-jarig meisje vertelde de rechter dat zij haar intrek had genomen bij haar oom en tante, omdat haar moeder het niet breed had. Zij woonde bijkans 6 jaren bij haar tante en ging van daaruit naar school. In 2012 heeft haar oom haar seksueel misbruikt.

Op die bewuste dag waren het slachtoffer en haar oom alleen thuis. De oom kwam met een baddoek gewikkeld om zijn middel in de slaapkamer van het meisje. Aan de rechter vertelde het meisje dat zij geen idee had dat haar oom seks met haar zou bedrijven. Zij dacht dat hij uit de klerenkast zijn kleding was komen halen. Op een gegeven moment heeft hij haar overvallen en hij betastte haar en zodoende heeft hij haar zo ver gekregen om gemeenschap te hebben.
Na deze eerste keer hebben zij regelmatig vleselijk gemeenschap gehad. Het slachtoffer verklaarde zelfs dat zij op een gegeven moment verliefd raakte op haar oom. De verdachte heeft haar ook vaker gezegd dat hij zielsveel van haar houdt. Deze affaire ging door totdat een andere tante het meisje en de verdachte op een dag in een gesloten kamer betrapte.
Na de betrapping werd de familie bij elkaar geroepen om het zaakje te bespreken. Op de vraag van de rechter vertelde het meisje dat er vaker ruzie tussen haar tante en oom ontstond. Haar oom vertelde haar dat zij de reden was van de ruzie. Op de vraag van advocaat Sadhna Dulam vertelde het slachtoffer dat haar oom haar voor het gebeuren steeds spelenderwijs betastte. Zij had geen idee dat hij met andere gedachten bij haar kwam. De magistraat hanteerde de hamer en attendeerde de advocaat erop dat zij het kind niet de schuld moet geven.

De magistraat hield het slachtoffer voor dat niemand haar een schuldgevoel moet geven. “Je bent een kind en oudere mensen moeten afblijven van kinderen.” Het meisje werd emotioneel tijdens haar verhoor. De magistraat stelde deze zaak uit naar 22 juli. Op die dag worden 3 getuigen gehoord. De verdachte Ricardo M. blijft in arrest.

Wilt u op dit bericht reageren? Dat kan op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/FamilieNieuws.sr

Bron: DBS**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis