Redactie: Ik word gek zonder hem

Ik ben 47- jarige Sandra, ik ben voor de tweede keer getrouwd met Alex. Alex is een man van 41. Jonger dan mij dus. Alex is een man die twee kanten heeft. De eerste kant kende ik alleen. Dat was voordat we getrouwd waren. Hij is lief, rijk, zorgt voor me en ook voor mijn kinderen. De tweede kant leerde ik een jaar geleden pas kennen.
Die kant van Alex is niet goed. Hij is een duivel, een man die mij en mijn kinderen domineert en mij zo nu en dan slaat. Hij heeft ook overal vriendinnetjes. Vooral op het werk gaat hij met al die vrouwen naar bed. Ik heb het toch lang volgehouden want achter die duivel schuilt echt die live man waar ik op ben gevallen. Maar op het eind was het niet meer te houden dus nu woon ik met mijn 2 kinderen weer bij mijn moeder. Ongeveer een maandje.

Alex smeekt me om terug te komen, hij belooft me dat hij gaat verbeteren. Hij heeft alles opgebiecht. Van die dames van het werk en ook van 2 dames bij ons in de straat. Heel erg. Ik had dat niet verwacht. Dames die gewoon een eigen gezin hebben. Hij zegt dat die dames zich bij hem opdringen en dat hij te zwak is. Maar hij is veranderd. Dat zegt hij. Dat merk ik ook aan zijn gedrag.

Ik luister naar hem en ik zeg hem dat ik hem niet kan vergeven. Dat is ook zo, maar ik moet jullie zeggen dat ik hem zo vreselijk mis. Ik heb het gevoel dat ik doodga zonder hem. In die maand dat ik weg ben, eet ik niet, ik slaap niet en ik ben constant bezig met spionage. Het maakt me ziek. Ik wantrouw alles wat hij me heeft gezegd. En ik vertrouw niemand meer. Ik leef als een zombie. Mijn moeder zegt me dat ik terug moet gaan bij hem, want het leven op deze manier is niets. Ze weet de helft niet eens. Maar ik vind toch dat ze gelijk heeft. Ik wil zo graag bij hem terug. Mijn kinderen missen hem ook. Het lijkt alsof ze die strenge stiefvader zijn vergeten. Maar ze missen hun eigen kamer en het warme water. Ze missen vooral die luxe.

Al die luxe vind ik niet belangrijk, maar ik wil gewoon bij Alex zijn, hij heeft me veel pijn gedaan maar zonder hem leven is veel pijnlijker. Ik probeer het nog even vol te houden, maar ik ga terug. Ook ben ik bang dat iemand anders mijn plaats gaat innemen en als dat gebeurt dan ga ik echt gek worden. Ik weet dat ik te oud voor hem ben en dat die jonge meiden op het werk veel aantrekkelijker zijn. Ik zal daar niet over zeuren meer. Op den duur zal het echt wel stoppen. Hij wordt ook een dagje oud. Ik weet dat ik meer van mezelf moet houden lieve lezers, maar ik ben echt pas gelukkig als ik met Alex ben. Ik kan alleen maar hopen en bidden dat hij echt weer verandert in de Alex van vroeger. Scheiden wil ik niet, dat wil ik de kinderen niet nog een keertje aandoen.

Bedankt voor het luisteren lieve lezers. Ik wilde gewoon mijn verhaal kwijt aan jullie.
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit verhaal. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs