Redactie: Vrouw met 14 dochters wil nog een zoon

De 29- jarige Augustina Higuera uit Amerika heeft veertien dochters. Zij en haar man Jose zeggen dat ze er zelfs nog 10 bij nemen als het betekent dat ze dan een jongen zouden krijgen. Augustina Higuera is pas 29 jaar maar ze is trots op al haar kids. Ze is een supermoeder. Ze heeft alleen nog 1 droom. En dat is het krijgen van een zoon. Zij en haar 30-jarige man hebben gezworen om door te gaan. Ze hebben alles wat hun hartje begeert. Behalve een zoon.

“Ik ben gelukkig dat ik geniet van het zwanger zijn. Ik heb zo veel meisjes, ik zou eigenlijk niet eens weten wat ik zou moeten doen met een zoon. Maar wat ik wel weet is dat hij en Jose een hele sterke band gaan hebben. Ik hoop echt dat ik hem die zoon kan geven.”

Maar toch is het niet altijd even makkelijk. Augustina en haar man Jose Augustina slechts twee uur per nacht en Jose moet 7 dagen per week werken om het gezin financieel te steunen.

De wasmachine staat de hele dag aan. Ze maakt acht verschillende maaltijden per dag. Ze brengt haar kinderen elke dag naar school en ze haalt ze ook weer op meet haar minibus. Maar toch zou ze haar leven niet anders willen zien. Augustina wilde altijd al moeder zijn, maar ze had niet verwacht dat ze zoveel kinderen zou krijgen. Tweelingen komen wel voor in haar familie maar zij kreeg er maar liefst 3. Ik weet dat we gezegend zijn, zegt Augustina trots.
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis