Binnengekomen: Is er morgen school?

Suriname school

Familienieuws, ik ben een bezorgde ouder. Ik hoor verschillende geluiden vanuit de media. Moet ik mijn kinderen maandag 3 oktober naar school laten gaan of niet? Ik heb 3 kinderen. 1 van 5 en twee van 10.

Ik vind dat we van het kastje naar de muur worden gestuurd. Zelf ben ik ook leerkracht. Ik weet niet goed wat ik moet doen. Ik wil wel gaan staken en demonstreren. Maar wat dan als ik eind van de maand geen geld krijg? Wie van de twee heren gaat mij dan financieel ondersteunen? Meneer Valies of meneer Peneux?

Ik hoor graag van andere ouders en leerkrachten wat zij gaan doen?
**

Heeft u ook een vraagstuk? Stuur het ons dan en wij leggen het voor aan onze lezers.
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis