Redactie: Gezin overvallen aan de Henry Fernandesweg

Het gezin Randjit Sitaram van de Henry Fernandesweg is vrijdagochtend in hun slaap overrompeld. Omstreeks 02.30 uur hoorde Randjit zijn dochter gillen. Hij schrok wakker en snelde zich naar de kamer van zijn dochter. Tot hun schrik zag het echtpaar Sietaram drie gemaskerde criminelen gewapend met respectievelijk een jachtgeweer, een vuistvuurwapen en een schroevendraaier. De rovers hebben het gezin opgedragen om plat te gaan liggen. Mishandelend zochten zij naar geld en waardevolle goederen. Als gevolg van de mishandeling heeft de echtgenote letsels aan haar hoofd opgelopen. Randjit heeft een neusbeenfractuur opgelopen en de dochter heeft ook een bloedneus ervan overgehouden.

Volgens de aangever hebben de daders enkele shutterglazen gelicht en zich toegang in de woning verschaft. Om in de kamer te komen werd een deurslot geforceerd. Het gezin is behoorlijk onder de indruk van het gebeurde. Ze zijn allemaal vanwege de mishandeling behandeld op de afdeling Spoed Eisende Hulp. De daders hebben de dochter, de schoonzoon en het echtpaar Sietaram gekneveld achtergelaten. De buit betreft SRD 4000,- USD 1350,- en waardevolle sieraden. Randjit zegt dat de criminelen een geschatte leeftijd hebben variërend tussen de 20 en 25 jaar oud. “Het is de eerste keer dat wij slachtoffer zijn geworden van een gewapende overval.

(Voorbeeld foto Google)

De totale woning is overhoop gehaald”, zegt de benadeelde aan de krant. De politie van Kwatta heeft de overval in behandeling genomen. Het verder onderzoek is overgedragen aan de recherche. Vooralsnog heeft de sterke arm geen aanhoudingen verricht.

Bron: DBS**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis