Redactie: 4de roofverdachte nu ook overleden

De vierde verdachte in de berovingszaak aan de Anamoestraat is vrijdagmiddag in het ziekenhuis overleden. Dit wordt bevestigd door de politie. De verdachte Wiggins R. werd met verschillende schotwonden opgenomen terwijl de drie andere comparanten dodelijk werden geraakt door politiekogels.

De verdachten pleegden op 17 september een overval in een supermarkt waarbij ze drie sloffen sigaretten buitmaakten. De 31-jarige voortvluchtige Grant Furgill was een van de mannen die ter plekke overleed. Bij de verdachten werden een jachtgeweer, een vuistvuurwapen en de sloffen sigaretten aangetroffen. De mannen hielden zich schuil in een bosschage dicht bij hun woning, kort hierna openden ze het vuur op de politie.

In de woning werden de broer van Grant en diens vriendin en de vriendin van de voortvluchtige Grant aangetroffen. Allen werden afgevoerd door de politie, een van de vrouwen werd na verhoor in vrijheid gesteld. De politie nam ook enkele spullen die vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn in beslag. De afdeling Kapitale Delicten onderzoekt de zaak verder.
Bron: DWT**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis