Redactie: Ik doe het met mijn ex terwijl ik mijn vriend heb

ex Paramaribo

Ik ben Joan, ik ben 24 jaar en ik werk elke dag van 7 tot 3. Ik ben een heel goed uitziende vrouw. En toch leef ik al maanden als een bitch! Sorry dat ik het zo zeg maar ik kan mannen niet vertrouwen. Ze liegen verschrikkelijk, de goeie niet na gesproken hoor. Maar, ik zie om me heen hoe slecht ze zijn. Dus nu ben ikzelf niet te vertrouwen.

Ik heb een kennis waar ik al 4 maanden mee omga. Hij heet Ray, Ray is al in de 50 en hij houdt van me. Ik hield in het begin niet echt van hem, maar doordat we vaak uit gingen. Eten halen enz. ben ik toch een beetje van hem gaan houden. Toen ik omgang met hem kreeg had ik spijt. Ik deed het eigenlijk met tegen zin, omdat hij oud is en ik moest daar rekening mee houden. En nu wil ik echt niets van hem we hebben. Hij trekt me gewoon niet aan. Ik heb gewoon nooooooit zin in hem.  Ik ken hem al 4 maanden maar we hebben pas 2 keer omgang gehad, dan heb ik jullie al genoeg gezegd. Ook al krijg ik echt alles van hem, ik lust hem gewoon niet.

Ik ga nog regelmatig thuis langs bij mijn ex Jim, Jim zijn familie ontvangt me en ze houden echt van mij. Tegen Ray jok ik dat ik bij mijn nicht ga. Alleen zodat hij me niet constant belt, dat is zo irritant. Mijn ex heb ik inmiddels vergeven. Ik heb hem vergeven voor de dingen die hij mij heeft aangedaan vroeger. Hij vond dat ik geen goeie vrouw was, en meer van dat soort dingen. Zijn familie heeft voor me gesproken want ze zagen ook zelf in dat ik een goede vrouw was. Behulpzaam, lief enz. Ze kennen me al zo lang. Nu is alles anders. In zijn huis ben ik nu mevrouw. Ik dacht dat ik gewoon zo door kon blijven gaan. Maar naarmate ik vaker daar ging begon ik weer gevoelens te krijgen voor Jim. Ik ben gewoon weer verliefd op hem en laatst hebben we weer seks gehad. Wat had ik hem gemist. Hij is echt de enige die weet hoe hij me moet bevredigen.

Ray merkt nu dat ik anders doe, hij ziet dat ik helemaal geen aandacht aan hem besteed. Hij vraagt me steeds of ik nog van hem hou. Ik kan hem geen antwoord geven. Ik weet niet wat ik moet doen. Ray is zo oud, hij gaat niet graag naar bepaalde plaatsen maar hij kan me wel zekerheid bieden. En hij houdt verschrikkelijk veel van mij. Aan de andere kant is hij weer zo jaloers. Hij is echt een oude man aan het worden. Hij klaagt over van alles. En wil ook nog de baas over me spelen.

Ik weet niet wat ik moet doen? Moet ik weer terug naar mijn ex? Ik kan niet zo blijven leven en van 2 mannen snoepen. Of wel? Kijk, ik ben ook jong natuurlijk en ik wil nog genieten van mijn leven. Wat zouden jullie doen?**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit verhaal. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs